Dentist Buzau
0238 716 266
0738 443 491

Chirurgie dento alveolara Buzau

Chirurgie dento alveolara BuzauBio-Oss Chirurgie dento alveolara

Serviciile de chirurgie orala la Clinica Stomatologie Valsan includ diagnosticul si tratamentele chirurgicale si conexe necesare - inclusiv pentru leziuni si defecte care implica atat aspecte functionale cat si estetice ale tesuturilor dure si moi ale dintilor, gingiilor si maxilarului.

Chirurgie dento alveolara

Aceasta implica, dar nu se limiteaza la: indepartarea maselei de minte, patologie orala, implanturi dentare, chirurgie de tesut osos, anestezie si grefe osoase.

Piezochirurgia

Incizii micrometrice pentru interventii chirurgicale minim invazive, cu o precizie chirurgicala maxima si senzatie tactila intra-operatorie.

Incizii selective care protejeaza orice tip de tesut moale: nervi, vase, membrane, acestea nu vor fi deteriorate in timpul taierii osului.

Ofera siguranta maxima pentru medic si pacient, reducand disconfortul postoperator.

Este indicat pentru osteotomie, osteoplastie, extractia chirurgicala atraumatica, remodelare osoasa si in tehnica ridicarii membranei sinusale (sinus lift), unde elimina riscul perforarii membranei in timpul descoperirii acesteia.

Rezectia apicala reprezinta o interventie chirurgicala prin care se indeparteaza prin tehnici de microchirurgie doar varful afectat al unei radacini (care prezinta un granulom sau chist). Restul de portiune de radacina sanatoasa se pastreaza, dintele ramanand functional.

Ca metoda standard, in clinica noastra, acordam o atentie deosebita prevenirii recidivei infectiei, de aceea radacina care ramane se sigileaza (se plombeaza) la varf cu materiale speciale biocompatibile, folosind microinstrumetar adaptat de mare finete.

CHISTECTOMIA

Este o interventie chirurgicala prin care se indeparteaza un chist (o formatiune rotunda cu lichid in interior) prezent la varful unei radacini sau ramas in os (chist rezidual).

TEHNOLOGIA prf

Tehnologia PRGF este un procedeu care accelereaza vindecarea post-interventie, prin care medicul dentist, utilizand exclusiv sangele pacientului, creeaza direct in cabinet, in doar cateva minute, plasma bogata in factori de crestere care accelereaza procesul de vindecare al zonei in care s-a intervenit chirurgical (implant dentar, sinus lift etc), timpul necesar vindecarii putandu-se reduce chiar la jumatate.

Primul pas este sa faceti o programare pentru a stabili daca chirurgia dentara este solutia potrivita pentru cazul dumneavoastra; sunati la Clinica Stomatologie Valsan în Buzau la 0238 716 266.